8 juli 2008

Äntligen....

.....har jag fått tummarna ur och göra ett inlägg.....Jag har nog inte riktigt hämtat mig från lördagens magiska konsert på Ullevi...Det går inte att beskriva...det måste upplevas..........My kind of music and my kind of man....jordnära utan glittriga scenkläder och dansare, ingen rök och eld....Det behövs inte......bara en kille med sin gitarr och hans fenomenala E-Street Band........och som han når ut till publiken...det är rent magiskt....Ni kan ju tänka er när nästan 60 000 pers sjunger och man känner betongen vibrera under sig....jag får pyttaskinn bara jag tänker på det....en nästintill en religös upplevelse.....Men nog om det.....inredning handlar ju bloggen om eller hur??
.

Denna förtjusande ljustake köpte jag för en tia på ett loppis när vi åkte hem från havet i fredags och de små vita porslinsknopparna inhandlade jag från Indiskan på Nordstan i helgen...vilket skåp de ska pryda har jag inte riktigt klurat ut ännu.....

Faten framför spegeln är också loppisfynd som jag gjorde för ett tag sen när jag var med dottern och skulle handla kläder...ujuj vad glad hon blev när det var ett loppis mitt i stan och mamma tvunget skulle gå där och titta. - Bara en liten runda...jag lovar, det går fort gumman :-) någon som känner igen sig???

Brickan som spegeln och faten står på en vanlig i trä som jag målat vit....glasburkarna bredvid är gamla och i dem har jag sockerbitar och i den tomma burken är det vanligtvis vita godiskulor i....tror minsann vi har en husmus som äter upp min rekvisita (det är maken i huset som aldrig kan låta mitt godis vara ifred :-)
.
Ovanför köksön hänger denna takhängare från Ikea. Där hänger jag soppslevar, rivjärn, grytor med mera och även en gammal stormlykta...som i min smak är alldeles lagom sliten....
.
Sen har jag fått en Utmärkelse av de mysiga bloggarna Grinden på glänt och Piffa & Puffa. Tack snälla rara ni...Jag blir så glad och rörd över denna uppmärksamhet......
.
Jag har som vanligt svårt att välja ut några få men jag ger tillbaka den till alla er som är här inne och förgyller min värld.............för visst är väl bloggvärlden underbar! Jisses vad inspiration jag fått här från alla er, här finns ju ett helt hav att frossa i.....................nästan som man drunknar ibland..hihi. :-) Just nu har jag nedräkning på jobbet, det är sista veckan...sen är det 4 veckor härlig och lat semester som gäller......längtar såååå...// Tingeling

24 kommentarer :

Hem och Lycka sa...

Vad mycket fint du visar.. Spegeln och ljusstaken var ju urfina. Och praktiskt med en sån där hängare i taket! kram

Hanna i Det stora grå huset sa...

Låter som om du trivdes där på konserten! :)

Känner igen det där med loppis, lika poppis varje gång m,an vill in på en " bara en snabbis!"....Hihi, lite uttjatat här hemma! :)

Gillar verkligen saken du har i taket! Påminner lite om den jag har i mitt tak, som jag visar idag! Fast min är lite mer omordern då...

Ha en härlig kväll!
Kram Hanna

färg o form sa...

Hej!! Kul att ta en titt hos dig, vad du fyndar på loppis, jag måste absolut ta en loppisrunda, en gång i veckan annars blir jag tokig.

Kram Hannah

Frida sa...

Hej!
Ja visst var konserten magisk! Den kommer man inte att glömma i fösta taget. Vilka underbar bilder du visar, vacker spegel!
Kram Frida

Frida sa...

PS.Gratulerar till utmärkelsen!.Ds

Galleri MochB sa...

Jag brukar också köpa vackra knoppar som jag egentligen inte vet var jag skall sätta, men så småningom hittar de sin plats ändå...:O) Spegeln är underbar, och såna där glasburkar har jag också i min ägo!

Jenny Oak Fae sa...

Så mycket vackert !!!

: )

Kram, Jenny

<3

Linneagården sa...

Jag gillar dina bilder så....ditt hem verkar vara vitt, vackert & vitt....*Gillar*
Känner igen mig med att man bara snabbt ska gå in på loppisen man just upptäckte... Min dotter brukar fråga varför jag alltid måste gå på loppis!? Jaa, jag är nog lite lätt besatt av att hitta nåt roligt!!

Ha det gott /madelene

My Lovely Things sa...

Hej vännen!!
förståa att det måtte ha vart en magisk upplevelse att lyssna på honom!!

Fin fina fyns..Ljusstaken är så trevlig..
Ja godis skulle försvinna här i ett nafs med..

Så trevligt det är över din köksö..verkligen en bra ide att hänga upp saker man använder ..
ha det så bra..
kram anna

me and alice sa...

Åh, vad mycket fint du visar!! Jag älskar vita gamla fat. Slutar aldrig att köpa dom hur många jag än får tag i! *fniss*
Härligt att du snart har semester. Håller tummarna för att ni får fint väder.
Oj,oj kan tänka mig att konserten var bra!!!
kramis Susanne

Hagbacken sa...

Hej och stort grattis till din utmärkelse! vad häligt med konserten, en väninna till mig var också där!

Jättefina loppisfynd du visar!

Kram Linda

n o r d i n g å r d e n sa...

Så mycket vackert du arrangerar smakfullt!! Och allt som hänger ovanför köksön var så snyggt, så skulle jag verkligen vilja ha i mitt kök men det skulle inte gå, för liten golvyta och lite för lågt i tak tyvärr, detta var jättesnyggt! Ha en skön helg! Mari.

sabina sa...

Superfina fynd som vanligt! Ljusstaken är en sån där vill-absolut-ha-grej! ;)

Jenny Oak Fae sa...

Jo, det jag köpte på loppisen var billigt...men jag frågade om priset på en del andra saker, och de hade varit billigare att köpa i en antikaffär !!!

Kram, Jenny

<3

Millygarden sa...

Kul att koserten var bra! Kul med öpplevelser utöver det vanliga och en konsert brukar ju verkligen vara det..
Du visar så många fina bilder med fina fynd... ljusstaken är så söt, brickan och spegeln och dom fina burkarna med socker... ja många fina saker visar du.

Fniss, bra att få höra att det inte är bara jag! som får abbstines och bara måste slinka in på loppisar när jag far förbi! Man blir bara så sugen för det kan ju finnas nått jag behöver!!!

Ha det bra kram!
Marina

Hagbacken sa...

Vem är inte en bohem på sitt sätt?? *s*

Hoppas du haft en bra helg!

Kram Linda

Rosengårdens Inredning sa...

Hej Paula!
Härliga loppisfynd du gjort....
Önskar dig och din familj en riktigt härlig semester med mycket sol.....
Vi hörs...Kraaaam Malin

lottens vita och gröna sa...

oh får med gåhud av avis..så du var där du, lullodig! en snabbis...alltså på loppis, då gör man de grymmigaste fynden, så fina saker du hittat, älskar hängaren i taket! ha det gott varmkram lotten

Marie sa...

Så många fina fynd du har gjort! Vita fat lyckas jag också ofta få med mig hem, inte för att jag egentligen behöver några flera men, hihi. Har lite loppisabstinens, var alldeles för länge sedan jag var iväg på loppis.

Kan tänka mig att konserten var bra!

Ha det bra!
Kramar Marie

Goa sa...

Hej min vän!
Tack för alla snälla varma ord...jag blir så glad..:)

Vackra bilder av massa fina saker här, som alltid!!
Inspirerande och varmt för själen att komma hit!

Hoppas du nu njuter av din semester!
Ha det bästast!
Största kramen...

Smycka dig sa...

Hel fina fynd och jag tycker skedarna i burken var dööö charmiga.
Det enkla är ofta så otroligt fint.

Ha det skönt i veckan jag ska försöka njuta av min sista semestervecka...känner du dig sugen kan du prova mina patina inlägg det var kul att leta fram:D

ha det bäst
kram
Lotta

A home far away sa...

Gratis till awarden! Oj så många fina detaljer du har i hemmet, spegeln som man skymtar är otroligt fin!

Kram från ett soligt Singapore

Millas hem sa...

Nix, ingen semester för mig! Det berättade jag ju när vi träffades sist! Hur är det med minnet?! :-)
Fina saker...som alltid!
En kollega till mig var också nöjd med "Brucan"! Hade varit roligt att vara där, säkert en häftig upplevelse! Må så gott!
Kram Camilla

RANA sa...

"Bara en liten runda, det går fort..." Hahaha! :-D Jättesnygga fynd, allihop.

Kram till dig. Snart semester, du!

/Rana